14 december 2020

Vandaag zijn er door de overheid strengere maatregelen afgekondigd om het Coronavirus te bestrijden. Ook Van Gorp Diervoeders heeft de aanvullende maatregelen weer aangescherpt. In alle gevallen levert dit tot nu toe nog geen beperkingen op voor de voerleveranties.
De aangescherpte maatregelen die gelden bij Van Gorp Diervoeders zijn o.a.:

  • Intern zijn er maatregelen genomen om de kans op besmettingen bij personeel, bezoekende chauffeurs en klanten zoveel mogelijk te beperken.
  • Onze chauffeurs mogen alleen de strikt noodzakelijke bedrijfsruimten betreden bij het lossen. Hierbij is geen fysiek contact met de klant. De afleverbon wordt achter gelaten in de stal of in de brievenbus.
  • We ontvangen geen bezoek meer in de fabrieken en op kantoor. Monteurs voor reparatie mogen alléén naar binnen na toestemming van de bedrijfsleiding. De sociale contacten worden hierbij zoveel mogelijk voorkomen en indien toch noodzakelijk dan is gepaste afstand van 1,5 meter verplicht.
  • Onze buitendienstmedewerkers werken vanuit hun thuislocatie. Bezoeken kunnen alleen uitgevoerd worden indien de gezondheid van de dieren dit noodzakelijk maakt.

De voersector is door de overheid aangemerkt als één van de cruciale sectoren binnen de voedselketen. Om u te kunnen blijven voorzien van voeders zoals u gewend bent, is het onze gezamenlijke verantwoordelijkheid dat de bovenstaande maatregelen opgevolgd worden.
Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor, tel. +31 (0) 416-315770

Vele internationaal bekende topruiters, -amazones en menners
voeren hun paarden al jaren lang

logo horsefood tekst