Leuke cadeau's

Ben je ook trots dat je Horsefood ‘the best’ voert of iemand een leuk cadeau willen geven dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Ambassadeurs

Het assortiment van Horsefood‘the best’  biedt een hoogwaardige, betaalbare kwaliteit voor een gezond paard. Dit wordt door een groot aantal nationale en internationale ruiters, amazones menners en fokkers bekrachtigd. Deze mensen voeren al jarenlang Horsefood‘the best’.

Ben je ook trots dat je Horsefood‘the best’ voert, of wil je iemand een leuk cadeau geven? Kijk dan rechts voor de verschillende mogelijkheden.

 

Hans Peter Minderhoud en Edward Gal

ed en happy fc stand

"Wij hebben ondertussen een jarenlange ervaring opgebouwd bij al onze paarden met de Horsefood ‘the best’ paardenvoeders. Ze herstellen merkbaar sneller, de voergift is beperkt en ze zien er ook nog eens prachtig uit. Je merkt aan de dieren dat zij, net als wij, zeer tevreden zijn over deze kwaliteitsvoeders. Kortom wij zijn ervan overtuigd dat Horsefood‘the best’ ons zal leiden tot verdere successen in de dressuurwereld”.

Hans Peter & Edward

www.ghpc.nl

Jan de Boer

 

foto gijs windsor

 In de mensport heb je te maken met een discipline die het uiterste vergt van paarden of pony’s. In onze zoektocht naar een voerfirma met een assortiment waarmee wij onze pony’s naar een topprestatie kunnen helpen zijn wij bij Horsefood’the best’ uitgekomen en nu al jaren een zeer  tevreden klant. Het ruime assortiment aan brokken muesli’s en allerlei andere producten, biedt zoveel mogelijkheden waardoor wij iedere pony dat kunnen geven waarvan wij denken dat het beste is. Daarnaast hebben alle producten een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding, iets wat in deze tijd niet geheel onbelangrijk is.

Team de Boer

www.teamdeboer.nl

Emmelie Scholtens

Trainingsstal Witte Scholtens

 

Onlangs hebben wij besloten om over te stappen naar Horsefood‘the best’. Deze beslissing is genomen als gevolg van de meer dan tevreden resultaten die wij hebben geconstateerd bij de verstrekking van Horsefood'the best' paardenbrokken en muesli's. Het vakmanschap en de verwachtingen voor de nabije toekomst van beide bedrijven, zorgen ervoor dat Horsefood‘the best’ en wij, Trainingsstal Witte-Scholtens,  trots zijn op deze unieke samenwerking.

Jeroen & Emmelie

www.wittescholtens.nl

Tim Lips

Tim Lips

Ik weet nog goed hoe ik in aanraking ben gekomen met Horsefood'the best'; een bevriende springruiter attendeerde mij dat zijn paarden doormiddel van de Horsefood XP-EQ Gistbrok te voeren langer en beter hun werk konden verrichten. Nou dat heb ik ervaren! Als Eventingruiter weet ik dat de paarden het in de cross rond de 7/8 minuten fysiek moeilijker gaan krijgen. Sinds mijn paarden de Horsefood XP-EQ Gistbrok met de Horsefood Omega 3 Power - Mix/ Easy – Mix (voor de dressuur) krijgen, hebben ze een langer duurvermogen en veel minder last van verzuring.

Het allerbeste gevoel wat je als Eventingruiter kan hebben; met het fitste paard aan de finishlijn komen van de zwaarste wedstrijd van de wereld, Badminton! Dankjewel Horsefood'the best’ voor het laten uitkomen van mijn droom.

Tim Lips

www.timlips.nl

Meer artikelen...

  1. Nicole Den Dulk

Vele internationaal bekende topruiters, -amazones en menners
voeren hun paarden al jaren lang

logo horsefood tekst