11 december 2023

Op 21 oktober jl. vierden wij ons 100-jarig jubileum met een prachtig feest, waar wij met veel genoegen op terugkijken.
In de uitnodiging naar onze genodigden werd als cadeautip vermeld om een bijdrage te doneren aan het KWF. En dat hebben ze massaal gedaan!

De opbrengst van alle donaties is een prachtige € 10.607,00 en inmiddels zijn alle gelden overgeschreven op de rekening van KWF.
Voor iedereen die heeft gedoneerd: Namens directie en personeel van Van Gorp Diervoeders, maar vooral namens KWF Nederland, ontzettend bedankt!

Van Gorp opbrengst KWF

9 mei 2023

Dit jaar viert Van Gorp Diervoeders haar 100 jarig bestaan! Het Brabants Dagblad heeft de derde generatie binnen het familiebedrijf vandaag in het zonnetje gezet. Wil je het volledige nieuws item lezen uit het Brabants Dagblad? Klik op onderstaande foto van de twee broers Van Gorp!     
van Gorp Diervoeders Hans en Arno van Gorp 036
              (Broers Hans en Arno van Gorp te Waalwijk)

Benieuwd hoe Opa Arnoldus precies 100 jaar geleden begon in Waspik in de molen aan de Benedenkerkstraat?
Klik op onderstaande foto van de fabriek anno 2023 om te zien waar het graan tot meel verwerkt werd.  
van Gorp Diervoeders 069 Fabriek havenzijde
  (De fabriek anno 2023 te Waalwijk)

28 november 2022

Vanaf nu te koop: de Van Gorp Agenda Editie 2023!
Een handige A4 jaaragenda met veel schrijfruimte, boordevol tips, adviezen, resultaten en mooi beeldmateriaal. Onmisbaar op stal...!
Stuur ons een e-mail met je NAW gegevens en wij zorgen dat hij zo snel mogelijk bezorgd wordt!  
Bestellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Prijs: € 19,95 (incl. verzendkosten).

Voor en door hippische vakmensen. 
* Limited Edition
     Jaaragenda 2023jpg
   

29 juni 2022

In samenwerking met de Charity Foundation hebben wij voor de paarden in Oekraïne een speciale brok geproduceerd boordevol hoogwaardige voedingsstoffen voor een optimale gezondheid. Deze brokken zijn ondertussen veilig aangekomen. Vervolgens zijn er granen uit Oekraïne aan toegevoegd en zijn vele paarden in regio's die getroffen zijn door gevechten of onlangs herstellende zijn van aanslagen voorzien van een complete kwaliteitsvolle paardenbrok. Omdat het leven voor mens en dier daar nog steeds moeilijk is, zijn donaties nog steeds hard nodig. 
Ieder paard verdient toch het beste! Help jij mee? Klik op de afbeelding om de paarden in Oekraine te helpen. 

Horsefoodthebest Oekraine

24 mei 2022

Heb jij oog voor een goede productieplanning en kun jij het productieproces bewaken, waarbij je rekening houdt met de voorschriften betreffende kwaliteit, veiligheid en milieu? Dan is deze vacature iets voor jou! Als proces operator maak je deel uit van een enthousiast en gedreven team van operators.

Kom jij ons team versterken?
Lees dan snel verder en solliciteer direct:
Vacature proces Operatorjpg

9 maart 2022

Ben of ken jij diegene die graag bij agrarische bedrijven komt en in het bezit is van een CE-rijbewijs met code 95? Als bulkwagen chauffeur zorg je ervoor dat onze diervoeders vanuit Waalwijk netjes bij de klanten geleverd worden in Nederland en België.
Kom jij ons team versterken?
Lees dan snel verder en solliciteer direct:
Advertentie bulkwagenchauffeur

14 december 2021

Vanaf vandaag te koop: de Van Gorp Agenda Editie 2022!
Een handige A4 jaaragenda met veel schrijfruimte, boordevol tips, adviezen, resultaten en mooi beeldmateriaal. Onmisbaar op stal...!
Stuur ons een e-mail met je NAW gegevens en wij zorgen dat hij zo snel mogelijk bezorgd wordt!  
Bestellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Prijs: € 19,95 (incl. verzendkosten).

Voor en door hippische vakmensen. * Limited Edition
   Agenda 2022

14 december 2020

Vandaag zijn er door de overheid strengere maatregelen afgekondigd om het Coronavirus te bestrijden. Ook Van Gorp Diervoeders heeft de aanvullende maatregelen weer aangescherpt. In alle gevallen levert dit tot nu toe nog geen beperkingen op voor de voerleveranties.
De aangescherpte maatregelen die gelden bij Van Gorp Diervoeders zijn o.a.:

  • Intern zijn er maatregelen genomen om de kans op besmettingen bij personeel, bezoekende chauffeurs en klanten zoveel mogelijk te beperken.
  • Onze chauffeurs mogen alleen de strikt noodzakelijke bedrijfsruimten betreden bij het lossen. Hierbij is geen fysiek contact met de klant. De afleverbon wordt achter gelaten in de stal of in de brievenbus.
  • We ontvangen geen bezoek meer in de fabrieken en op kantoor. Monteurs voor reparatie mogen alléén naar binnen na toestemming van de bedrijfsleiding. De sociale contacten worden hierbij zoveel mogelijk voorkomen en indien toch noodzakelijk dan is gepaste afstand van 1,5 meter verplicht.
  • Onze buitendienstmedewerkers werken vanuit hun thuislocatie. Bezoeken kunnen alleen uitgevoerd worden indien de gezondheid van de dieren dit noodzakelijk maakt.

De voersector is door de overheid aangemerkt als één van de cruciale sectoren binnen de voedselketen. Om u te kunnen blijven voorzien van voeders zoals u gewend bent, is het onze gezamenlijke verantwoordelijkheid dat de bovenstaande maatregelen opgevolgd worden.
Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor, tel. +31 (0) 416-315770

7 december 2020

Vanaf vandaag te koop: de Van Gorp Agenda Editie 2021!
Voor en door hippische vakmensen. * Limited Edition

     Te Koop de Van Gorp Agenda 2021

30 juli 2020
De Horsefood MultiBeet Senior-Mix! 

Advertentie MultiBeet Senior Mix

31 juli 2020
Ruim 2 jaar geleden zijn Horsemolen B.V. en Van Gorp Diervoeders B.V. een overeenkomst van samenwerking voor bepaalde tijd aangegaan. Daarbij is toen het merk ‘HorSeMolen’ onder de vlag van de Van Gorp Groep gekomen, met de onderlinge afspraak dat na twee jaar wordt geëvalueerd om met elkaar vast te stellen welke vorm van samenwerking voor de toekomst het best kan worden gekozen.

Die evaluatie heeft intussen plaatsgehad en ertoe geleid dat de keuze is gemaakt om de vorm van de samenwerking aan te passen. De filosofie van zowel Horsemolen als Van Gorp Diervoeders is echter geenszins veranderd: goed en eerlijk paardenvoer maken voor ieder paard.

Wat in de loop van de voorbije twee jaren wel als wijziging is ervaren, blijkt de groeiende ambitie van Horsemolen B.V. om ook internationaal actiever te zijn. In praktische zin betekent het dat voor het realiseren van dat streven deze aanpassing van de samenwerkingsvorm het best van pas komt. Van Gorp Diervoeders blijft in deze nieuwe situatie in opdracht van Horsemolen B.V. de voeders onder het merk ‘HorSeMolen’ produceren. Alle verdere onderdelen, waaronder o.a. ordering, transport en facturatie, worden vanaf 1 augustus 2020 weer door Horsemolen B.V. opgepakt.

Alleen op het terrein van logistiek en transport verricht Van Gorp Diervoeders B.V. ten behoeve en in opdracht van Horsemolen B.V. in een aantal gevallen nog wel hand- en spandiensten in de vorm van het combineren van zendingen of het verzorgen van bulktransport. Tevens zal Van Gorp Diervoeders  als ‘dealer’ fungeren voor die gebiedsdelen in Nederland en/of België waar Horsemolen nog niet een eigen dealer heeft.

Vele internationaal bekende topruiters, -amazones en menners
voeren hun paarden al jaren lang

logo horsefood tekst