Kwaliteit in de paardenvoeding

Voeding moet van de hoogste kwaliteit zijn. Wat we bij onze dagelijkse voeding verwachten, geldt volgens ons in nog hogere mate voor paardenvoeding. 

Van Gorp Diervoeders B.V. kenmerkt zich als een no-nonsense bedrijf dat zich voortdurend inzet om een goed, betrouwbaar en innoverend product in de markt te zetten. Het bedrijf legt zich toe op het produceren van diervoeders in de volgende sectoren:

  • Kleindiervoeders
  • Horsefood 'the best' Paardenvoeders
  • Biologische Voeders
  • Geitenvoeders
  • Rundveevoeders

Voor al deze sectoren geldt dat wij vanaf de bron van herkomst tot aan de daadwerkelijke levering bij je thuis, zorgvuldig controleren middels de meest geavanceerde tracking- en tracing modules.

GMP+, HACCP, SECURE FEED

certificates

De productielocatie van Horsefood‘the best’ bevindt zich in Waalwijk. Deze productielocatie is optimaal gemoderniseerd en aangepast aan de huidige eisen op het gebied van productie en voedsel-veiligheid middels de meest geavanceerde tracking- en tracing modules. Door de kwaliteitssystemen, zoals HACCP, GMP+ en deelname aan SECURE FEED, zijn paardenhouders verzekerd van levering van hoogwaardige en veilige voeders.

 

Doping is niet sportief!

FEI Clean Sport

Met deze uitspraak zegt Van Gorp Diervoeders, producent van Horsefood ‘the best’ paardenvoeders, dat doping niet thuis hoort in de sport en dus ook niet in de hippische sport. Het bewust toedienen van prestatieverhogende stoffen (doping) veroorzaakt een oneerlijke vorm van concurrentie.
Als fabrikant van de Horsefood ‘the best’ paardenvoeders kunnen wij verklaren dat de stoffen welke voorkomen op de hierna genoemde dopinglijsten, niet toegevoegd worden aan onze paardenvoeders en supplementen. Een verklaring van volledige afwezigheid van de stoffen kan echter nooit gegeven worden omdat de inhoud van deze lijst aan regelmatige verandering onderhevig is.
Op de volgende websites vindt u de informatie die wij hanteren als basis voor ons dopingbeleid.

www.fei.org           www.pferd-aktuell.de/fairersport

Ondanks deze verklaring blijft waakzaamheid geboden. Ook bij het gebruik van ruwvoeders zoals bijvoorbeeld hooi. Hierin kunnen soms van nature kruiden voorkomen die als verdacht aangemerkt zijn.

 

Vele internationaal bekende topruiters, -amazones en menners
voeren hun paarden al jaren lang

logo horsefood tekst