17 maart 2020
De afgelopen dagen zijn door de overheid strenge maatregelen afgekondigd om het Coronavirus te bestrijden. Daarnaast heeft ook Van Gorp Diervoeders aanvullende maatregelen genomen. In alle gevallen levert dit tot nu toe nog geen beperkingen op voor de voerleveranties. De aanvullende maatregelen die gelden bij Van Gorp Diervoeders zijn o.a.:

  • Onze buitendienstmedewerkers werken vanuit hun thuislocatie. Bezoeken kunnen alleen uitgevoerd worden indien de gezondheid van de dieren dit noodzakelijk maakt. Tijdens een dergelijk bezoek wordt, na toestemming van de klant, de stal alléén bezocht door onze medewerker als voorafgaand aan dit bezoek afspraken met de klant gemaakt zijn over het vermijden van de gezondheidsrisico’s.
  • Intern zijn er maatregelen genomen om de kans op besmettingen bij personeel, bezoekende chauffeurs en klanten zoveel mogelijk te beperken.
  • Onze chauffeurs mogen alleen de strikt noodzakelijke bedrijfsruimten betreden bij het lossen. Hierbij is geen fysiek contact met de klant. De afleverbon wordt achter gelaten in de stal of in de brievenbus.
  • We ontvangen geen bezoek meer in de fabrieken en op kantoor. Monteurs voor reparatie mogen alléén naar binnen na toestemming van de bedrijfsleiding. De sociale contacten worden hierbij zoveel mogelijk voorkomen en indien toch noodzakelijk dan is gepaste afstand van 1,5 meter verplicht.

De voersector is door de overheid aangemerkt als één van de cruciale sectoren binnen de voedselketen. Om u te kunnen blijven voorzien van voeders zoals u gewend bent, is het onze gezamenlijke verantwoordelijkheid dat de bovenstaande maatregelen opgevolgd worden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor, tel. +31 (0) 416-315770.

Directie Van Gorp Diervoeders B.V.

Vele internationaal bekende topruiters, -amazones en menners
voeren hun paarden al jaren lang

logo horsefood tekst