2 april 2018

Op Manege De Kraan in Berkel-Enschot gingen vandaag de beste vier- en vijfjarige paarden uit de voorselecties uit Aalsmeer, Tolbert en Berkel-Enschot met elkaar de strijd aan in de finale van de Horsefood Dressuur Talent 2018. De Hoogste punten waren voor Jatilinda en Incredible.

Bij de vierjarige paarden mocht Vai Bruntink twee maal aantreden voor de prijsuitreiking. Ze kreeg met NMK-kampioene Jatilinda in totaal 176,2 punten en dat was met een verschil van bijna vier punten genoeg voor de winst in de finale. Op de selectiewedstrijd in Tolbert kwam de merrie ook al als winnaar uit de bus, toen met een score van maar liefst 90 punten.

Vai Bruntink met Jatilinda2 
Vai Bruntink met Jatilinda.

All at Once
Met haar andere paard, Jappeloup, net als Jatilinda een nakomeling van All at Once, kreeg Bruntink in totaal 172,8 punten. Beide paarden kregen een negen van Emmelie Scholtens voor het overrijden. Het brons was voor JFK (v. Forty), die onder Theo Hanzon in totaal uitkwam op 170,8 punten. De Forty-zoon kreeg een 8,8 van Scholtens.

Bij de vijfjarige paarden stond Incredible met afstand bovenaan in de eindstand. De Charmeur-zoon, die werd voorgesteld door Madelon Magermans-Eekhof kreeg 175,6 punten van de jury en dat was bijna veertien punten meer dan de nummer twee, Debbehoeve's Ignado-Rijk. Deze zoon van dream Boy werd gereden door Marije van Thuyl- Tromp en kreeg 161,8 punten. Bordeaux-zoon Intenz volgde met Paulien Kouwenhoven op de voet met een totaal van 161,3 punten.

Magermans Eekhof M Incredible ERME18L35193 
Madelon Magermans-Eekhof met Incredible.

Vele internationaal bekende topruiters, -amazones en menners
voeren hun paarden al jaren lang

logo horsefood tekst