2 juli 2017

Zondag werd voor de vijfde keer het Horsefood Eventing Talent verreden. Marinka Keus reed een mooie vloeiende cross op het terrein van Lips Stables in Breda en stuurde zichzelf met haar De Mensinghe’s Florijn naar de titel bij de pony’s. Bij de paarden kreeg Sarah van Leeuwen met haar paard Killrun (v. Chico’s Boy) het hoogste aantal punten van de juryleden Tim Lips en Mans Buurman, bondscoach Eventing pony’s.
ODD 1761Marinka Keus met De Mensinghe's Florijn
In de ochtend gingen de deelnemers gezamenlijk met Tim Lips parcours verkennen, waarna een oefenronde volgde waarop handige tips gegeven werden. Deze konden de deelnemers meenemen naar een tweede cross ronde waarin punten werden toegekend voor de wijze van rijden en de beoordeling van de ruiter/ amazone.
Horsefood Selectie 1
Top drie
Caya Jochems met Goudlokje en Senna Fluit met Orchid’s Zodiac (v. Orchid’s Tonii) behaalden bij de pony’s de tweede respectievelijk de derde plaats na een goed verbeterde tweede wedstrijd ronde. Bij de paarden mocht Rosalie Pureveen met Wisnu (v. Wannick) de tweede prijs in ontvangst nemen met 40,5 punten. Wiebe Willemsen volgde op de derde plaats met D’Artagnan (v. Oscar).
De volledige uitslagen zijn te vinden onder het kopje, Talentencompetities.

Horsefood Selectie 10
Prijswinnaars paarden 2017

Vele internationaal bekende topruiters, -amazones en menners
voeren hun paarden al jaren lang

logo horsefood tekst