1 juli 2014

 

In aanwezigheid van Emmelie Scholtens, Jeroen Witte, Willy van Doornik en Hans van Gorp zijn de handtekeningen geplaatst voor een intensieve samenwerking tussen beide bedrijven. Deze beslissing is genomen als gevolg van de meer dan tevreden resultaten die Emmelie en Jeroen hebben geconstateerd bij de verstrekking van Horsefood‘the best’ paardenbrokken en muesli’s.

Op de mooie locatie van Ad Valk in Gorinchem werken Emmelie en Jeroen met hun paarden aan de verfijning van hun favoriete hippische sport, topdressuur. Beide zijn zeer vakkundig in het trainen van dressuurpaarden, Jeroen is gespecialiseerd in het keuringsklaar maken van zowel hengsten als merries, terwijl Emmelie zich bezig houdt met het opleiden van (jonge) dressuurpaarden tot aan het hoogst haalbare niveau.

Het enthousiasme, de kwaliteiten en de ervaring van Emmelie en Jeroen, samen met de keuze voor de kwaliteitsvoeders en de begeleiding van Horsefood‘the best’, geven het volste vertrouwen voor nog meer successen binnen de top van de dressuursport. De betrokkenheid en het vakmanschap van beide bedrijven en de toekomstige verwachtingen, hebben geresulteerd in deze unieke samenwerking tussen Horsefood"the best' en Trainingsstal Witte Scholtens.

Vele internationaal bekende topruiters, -amazones en menners
voeren hun paarden al jaren lang

logo horsefood tekst