Header Horsefood the best

Horsefood_Happy_summer_mix.jpg

Happy Summer-Mix
Happy Summer-Mix
Artikelnummer: 7008

Zomereczeem, hoefbevangenheid, cushing, obesitas en insuline resistentie zijn een paar voorbeelden van gezondheidsproblemen die optreden bij paarden die gevoelig zijn voor een te rijk rantsoen. Jong gras en kuilvoer kunnen bij deze paarden beter omgewisseld worden in grofstengelig droog hooi en koolhydraten en eiwitten moeten zoveel mogelijk worden beperkt.

De Happy Summer-Mix is een volwaardige kwaliteitsmengeling speciaal voor gevoelige paarden. Bevat een zeer laag suiker- en zetmeelgehalte, hoog aandeel lijn- en sojaolie en een ruime dosering gecoate vitaminen- en mineralen. De mengeling bevat makkelijk verteerbare koolhydraten en heeft een goed verteerbare ruwe celstof. Alle spoorelementen, met name zink, koper en selenium zijn in ruime mate toegevoegd vanwege hun gunstige werking vanuit het lichaam op de huid, haarkleed en hoeven.    

Verder zitten er in de muesli 7 krachtige en natuurlijke kruiden, Diatomea aarde (kiezelgur) en gistculturen voor een bevordering van het natuurlijk afweersysteem. Voor een gezond, vitaal en tevreden paard in balans!

icoon  Download productspecificatie

Gezonder met minder suiker
Horsefood_Happy_summer_mix.jpgHorsefood_Happy_summer_mix.jpg
Horsefood_Happy_summer_mix.jpg
Happy-Summer-Mix-7008.jpg
Horsefood_Happy_summer_mix.jpg

Vele internationaal bekende topruiters, -amazones en menners
voeren hun paarden al jaren lang

logo horsefood tekst