28 mei 2016

Zaterdag 28 mei j.l. streden 4- en 5-jarige paarden in Moergestel om de titel: Horsefood Spring Talent 2016!
Een druk bezochte wedstrijd, georganiseerd in samenwerking met de afdeling Midden Brabant Zuid en RSV Fevior. Een sterk deelnemersveld met veel kwaliteit maakte de dag tot een spannende wedstrijd! 

Juryleden Ad Aarts en Arnold Boerekamps beoordeelde de 4-jarige paarden op hun springen, techniek en het gaan tussen de hidernissen. De beste paarden uit de eerste manche kwamen terug voor de tweede manche. Jurylid Ad en Arnold: 'In de eerste ronde was zichtbaar dat een aantal paarden nog wat gespannen waren, in de tweede omloop was dit duidelijk beter'. 

Winnaar bij de 4-jarige werd Anouk van der Pluijm met Hero (v. Bodinus x Corland), gevolgd door Leon Kuijpers op de 2e plaats met zijn paard Hollywood (v. Cornet Obolensky x Cassini) en Geert Moering met Hyperion (v. hos dó x Calvin Z) op de 3e plaats.

Bij de 5-jarige ging de overwinning naar Danny Willems met Ganymedes (v. Cardento), 2e werd met een verschil van 2,5 seconden Sarah Duggen met Grees v/d Elsakker (v. Indoctro), gevolgd door Lisanne van de Pasch met Guus v/d Smockelaar (v. Londontimes)

Zowel de Talenten als de fokkers van harte gefeliciteerd namens het hele Horsefood 'the best' team !!

Winnaars 4- en 5-jarigen 2016

Winnaars 2016

Vele internationaal bekende topruiters, -amazones en menners
voeren hun paarden al jaren lang

logo horsefood tekst