bijzondere voeders

Sunset-Balance-korrel-4153-4154.jpg

Sunsetbalance korrel 20 kg
Sunsetbalance korrel 20 kg
Artikelnummer: 4154

Zomereczeem, hoefbevangenheid, cushing, obesitas en insulineresistensie zijn een paar voorbeelden van gezondheidsproblemen die optreden bij paarden die gevoelig zijn voor een te rijk rantsoen. Jong gras en kuilvoer kunnen bij deze paarden beter omgewisseld worden in grofstengelig droog hooi en koolhydraten en eiwitten moeten zoveel mogelijk worden beperkt.

Een zuivering in het lichaam van het paard is belangrijk. Deze geconcentreerde 3mm korrel is ter ondersteuning bij gevoelige paarden. Bevat een laag gehalte makkelijk verteerbare koolhydraten, zoals suikers, glucose en fructaan, veel lijnzaad, gistculturen en een laag zetmeelgehalte. Tevens heeft het hoge aandeel vitamines een positieve uitwerking op de huid, haarkleed en hoeven. De korrel zorgt voor een afbraak van afvalstoffen in het lichaam van het paard. Geselecteerde kieselgoer (Diatomea aarde) is toegevoegd in de korrel en samen met de aanwezige gistculturen wordt het natuurlijk afweersysteem bevorderd. Alle spoorelementen, met name zink, koper en selenium zijn in ruime mate toegevoegd vanwege hun gunstige werking vanuit het lichaam op de huid.

Verder zuiveren de 7 krachtige en functionele natuurlijke kruiden het lichaam van het paard en brengt het lichaam van het paard weer in balans.
Kruiden: Brandnetel, Rozemarijn, Venkel, Mint, Basilicum, Oregano, Foenegriek. 

Voeradvies per 100 kg lichaamsgewicht:
Onderhoud: 20 gr.
Zuiveringskuur (max. 20 dagen): 100 gr.

icoon  Download productspecificatie

 

Sunset-Balance-korrel-4153-4154.jpgSunset-Balance-korrel-4153-4154.jpg
Sunset-Balance-korrel-4153-4154.jpg
Horsefood-Brokken-voerzak.jpg

Vele internationaal bekende topruiters, -amazones en menners
voeren hun paarden al jaren lang

logo horsefood tekst